Vanwege de vakantieperiode is onze showroom gesloten t/m 13 augustus. Bestellingen worden gewoon verwerkt, als u op werkdagen voor 22 uur bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Alle modellen zijn in voorraad, tenzij duidelijk anders staat aangegeven op de productpagina.
Wij zijn telefonisch, per chat en per e-mail bereikbaar, een antwoord kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent.

USB & Infrarood Repeater

USB

Zowel onze BigSplash als ook onze AOS modellen zijn nu standaard uitgebreid met een USB-functie. Met deze USB-functie is de TV in staat muziek , films en foto's die opgeslagen zijn op de USB-stick af te spelen. De USB-functie speelt de meest gangbare muziek en video formats, zoals .mp3, .mp4, .mpg, .avi, .vob, .jpg en en .png. Een volledig overzicht vindt u onderaan de pagina.

Infrarood Repeater

Zowel onze BigSplash als ook onze AOS televisies zijn nu standaard uitgebreid met een infrarood repeater. Middels deze infrarood repeater kunt u apparatuur die u niet in de badkamer wenst op te stellen, zoals een niet waterdichte decoder of dvd-speler, toch vanuit de badkamer bedienen. De infrarood ontvanger zit in de badkamertelevisie ingebouwd, de kabel met het infrarood oog dat het signaal doorgeeft sluit u aan op de waterdichte TV. Het oog aan de kabel plaatst u voor het infrarood-oog van bijvoorbeeld de decoder. Als u nu mikt met de afstandbediening van de decoder op de BigSplash TV dan stuurt deze dit signaal 1 op 1 door naar de decoder.

Heeft u vragen over de USB functie of Infrarood Repeater mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken op 010 265 79 49. Als één van onze medewerkers online is, is het ook mogelijk gebruik maken van de chat-functie. Klikt u daarvoor op de button links op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.