USB & Infrarood Repeater

USB

Zowel onze BigSplash als ook onze AOS modellen zijn nu standaard uitgebreid met een USB-functie. Met deze USB-functie is de TV in staat muziek , films en foto's die opgeslagen zijn op de USB-stick af te spelen. De USB-functie speelt de meest gangbare muziek en video formats, zoals .mp3, .mp4, .mpg, .avi, .vob, .jpg en en .png. Een volledig overzicht vindt u onderaan de pagina.

Infrarood Repeater

Zowel onze BigSplash als ook onze AOS televisies zijn nu standaard uitgebreid met een infrarood repeater. Middels deze infrarood repeater kunt u apparatuur die u niet in de badkamer wenst op te stellen, zoals een niet waterdichte decoder of dvd-speler, toch vanuit de badkamer bedienen. De infrarood ontvanger zit in de badkamertelevisie ingebouwd, de kabel met het infrarood oog dat het signaal doorgeeft sluit u aan op de waterdichte TV. Het oog aan de kabel plaatst u voor het infrarood-oog van bijvoorbeeld de decoder. Als u nu mikt met de afstandbediening van de decoder op de BigSplash TV dan stuurt deze dit signaal 1 op 1 door naar de decoder.

Heeft u vragen over de USB functie of Infrarood Repeater mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken op 010 265 79 49. Als één van onze medewerkers online is, is het ook mogelijk gebruik maken van de chat-functie. Klikt u daarvoor op de button links op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.