Vanwege de vakantieperiode is onze showroom gesloten t/m 13 augustus. Bestellingen worden gewoon verwerkt, als u op werkdagen voor 22 uur bestelt wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Alle modellen zijn in voorraad, tenzij duidelijk anders staat aangegeven op de productpagina.
Wij zijn telefonisch, per chat en per e-mail bereikbaar, een antwoord kan soms iets langer duren dan u van ons gewend bent.

Mainport Hotel Rotterdam Showcase

Showcase Mainport Hotel Rotterdam


Het Mainport is het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam. Dit gloednieuwe 5-sterren hotel inspireert met een atmosfeer van wereldformaat en exceptioneel design. Het hotel is dan ook aangesloten bij het gerenommeerde Design Hotels.

Het Mainport hotel heeft al haar badkamers voorzien van door SplashVision ontworpen spiegels van 100x70 cm met LED-verlichting en geïntegreerde 17" televisie. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van hun badkamers waar onze spiegels met TV zijn opgenomen. U kunt ook op de website van het Mainport Hotel voorbeelden zien.

Deze prachtige voorbeelden zijn ook voor u bereikbaar! Wij leveren spiegels op maat al vanaf één exemplaar. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Mainport Hotel Rotterdam Badkamer met SplashVision Spiegel van 100x70 cm met LED en TV

Mainport Hotel Rotterdam Badkamer 1 met SplashVision Spiegel van 100x70 cm met LED en TV

Mainport Hotel Rotterdam Badkamer 2 met SplashVision Spiegel van 100x70 cm met LED en TV

Mainport Hotel Rotterdam Badkamer 4 met SplashVision Spiegel van 100x70 cm met LED en TV

Mainport Hotel Rotterdam Badkamer 4-2 met SplashVision Spiegel van 100x70 cm met LED en TV