Garantie & Support

Support

Voor vragen over uw product of advies over het gebruik of de installatie, kunt u altijd contact met ons nemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of u kunt ons telefonisch bereiken op 010 265 79 49. Als één van onze medewerkers online is kunt u ook direct met ons chatten. Klik daarvoor op de button aan de linkerkant.

Garantie

U heeft twee jaar garantie op uw waterdichte televisie en één jaar garantie op de SpeakerBal 2 en de Wipod. De garantie kan worden beperkt als het product niet juist is gebruikt, oftewel als de aanwijzingen in de handleiding niet juist zijn opgevolgd of als blijkt dat het product bijvoorbeeld beschadigd is doordat het is gevallen of ergens hard tegen aan is gestoten. Mocht er iets mis zijn met uw product of ervaart u problemen met uw aankoop van SplashVision.TV dan verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op 010 265 79 49, maar ook via het contactformulier of u kunt chatten met één van onze medewerkers. Het is vaak zo dat het probleem op afstand opgelost kan worden, dit kan dan gaan om een instelling die verkeerd staat. Het kan zijn dat het probleem niet op afstand is op te lossen en dan zullen wij u vragen het product of een onderdeel van het product naar ons toe te sturen zodat wij het kunnen nakijken en oplossen.

We streven ernaar dat u niet langer dan één week zonder beeld of geluid hoeft te stellen. Indien de reparatie van uw product langer dan één week gaat duren dan ontvangt u van ons bericht en kijken we of we u een vervangend of leen product kunnen toesturen.

De kosten voor het verzenden van uw product naar SplashVision.TV zijn voor rekening van de klant, de kosten van het retour zenden naar de klant zijn voor SplashVision.TV.

U kunt uw product zenden naar:
SplashVision B.V.
T.a.v. SplashVision.TV Support
Satijnbloem 57
3068 JP Rotterdam

Vergeet niet bij de zending duidelijk de afzender, een probleembeschrijving en retouradres te vermelden en stuurt u ook (een kopie van) uw aankoopbewijs mee. Gebruikt u bij voorkeur dit formulier.
Geen producten gevonden voor deze selectie.